Att äta matiga sallader till lunch eller middag tycker jag är himla härligt. En sallad är så lätt att variera och lika så olika vinägretter & såser att ha till. Här har jag gjort en storfavorit. Enkelt att göra, lyxig känsla & bara SÅ gott. Receptet kommer här! 4 pers 25 min Ingredienser 2 dl svart quinoa (kokad i 15 min med 4 dl vatten - Låt svalna helt!) 8 st färska rödbetor (koka i vatten i ca 25-30 min - dra sedan bort skalet under kallt vatten 1 påse (125 g) Manchésalladsmix 200 g chèvre - getost utan kant (President Petit chèvres) 30 g pinjenötter, (rostade i torr panna - gyllene) Honungsvinägrett 2 msk flytande honung 3 tsk balsamvinäger 1/2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk citronsaft, färskpressad 1 nypa salt Gör så här 1. Koka den svarta quinoan enligt anvisningarna på paketet. Låt svalna helt, ställ sedan i kylskåpet för att bli helt kall. 2. Koka under tiden rödbetorna tills en teststicka går igenom med lite lite motstånd, ca 25-30 min beroende på storlek. När rödbetorna är klara, dra bort överdraget - "skalet" med händerna under rinnande vatten så att du inte bränner dig. (Ställ åt sidan, rödbetorna får gärna vara ljumna i salladen) 3. Blanda samman ingredienserna till dressingen medan det andra kokar, smaka av och ställ sedan i kylskåpet för att få dra. 4. Rosta pinjenötterna på medelhög värme i en torr stekpanna tills dom blir lite lätt gyllene. Servera 5. Lägg upp en stor näve salladsmix på 4 tallrikar 6. Skeda upp 2 rågade matskedar svart quinoa på varje tallrik 7. Dela rödbetorna i 4 "klyftor" och fördela ut på salladen. 8. Bryt mindre bitar av getosten och strö över. 9. Toppa med rostade pinjenötter och den söt-syrliga vinägretten! 10. NJUT ♥