Nu kommer du aldrig vilja äta någon annan Chimichurri 🤍Denna är magisk och är så fantastiskt god till alla typer av kött & grönsaker. Alltså.... Nu snackar vi Chimichurri på hög nivå 💥👌🏻 Receptet kommer här 🙌🏻 4-6 port Ingredienser 1 dl rapsolja 1 bananschalottenlök, finhackad 1-2 msk finhackad persilja (fryst) 1 msk sambal oelek 1/2 msk plockade timjanblad (färska) 1 tsk rödvinsvinäger Flingsalt efter smak Nymalen svartpeppar efter smak Gör så här 1. Hacka banan schalottenlöken fint, och lägg i en liten skål el glasburk. 2. Tillsätt fint hackad persilja, sambal oelek, rödvinsvinäger, plockade timjanblad (alltså inga stjälkar med) och rapsolja. Blanda och smaka upp med salt och nymalen svartpeppar. 3. Lägg på lock el plast och ställ svalt. Ps. En Chimichurri är som godast när den fått stå 1-2 dygn 👌🏻💥 Magiskt gott!!! I synnerhet i kombination med en fin köttbit, en god bearnaisesås och en härlig pepparsås till💥🙌🏻🙌🏻