Hello darlings! Hörni; Hittar ni ramslök så köp! (El plocka om det växer fritt.) Du kan nämligen göra en magisk ramslöksmajonnäs som passar till så mkt. Jag älskar den tex till fisk, skaldjur, fågel & fläsk. - Samma grundprincip som att göra en majonnäs, bara att man mixar ihop ramslöken först med oljan så den blir grön, innan man successivt vispar ner den i äggulan. 🥚 Receptet kommer här! Ingredienser 12 blad ramslök 1 dl rapsolja 1 äggula 1/2 tsk rödvinsvinäger 1 tsk dijonsenap salt Gör så här 1. Mixa ramslöksbladen med oljan tills den blir grön. 2. Blanda samman äggula, vinäger och dijonsenap i en skål. 3. Tillsätt den gröna oljan droppvis tills det blir en tjock majonnäs. -blir den för tjock och ”stabbig” blanda i 1-2 tsk kallt vatten. Det gör den luftigare i konsistensen. 4. Smaka upp med salt, mkt salt 👌🏻 Färdig att servera! 🙌🏻 (klarar sig i någon vecka i kylen) Lycka till 🌱💚