Har ni testat ramslökspesto? Om inte, gör det! Det passar verkligen till allt. Kött, fisk, fågel, grönsaker, grillat, ja Allt 👌🏻 Här kommer recept! Ingredienser 50g pinjenötter 20g ramslök ca 15-20 blad 1/2- 3/4 dl riven parmesan 1 dl rapsolja salt, peppar 1.Torr-rosta pinjenötterna i en stekpanna så de Blir gyllene. 2. Skär ner ramslöksbladen grovt och lägg i en mixer. Häll på oljan. 3. Mixa tills oljan är illgrön. 4. Släng i pinjenötterna och pulsa mixern så nötterna inte blir för ”finmixade”. 5. Häll upp i en skål och riv i parmesan. Smaka upp med salt och nymalen svartpeppar. - Blir peston för fast, tillsätt mer olja. Blir den för ”oljig”, tillsätt mer riven parmesan 🌱💚 Magiskt gott, lycka till 💚