Hej godingar! Nu när grillsäsongen är i full gång tänkte jag tipsa om ett himla gott tillbehör istället för potatis. Här kommer tips på en "side order" som är perfekt till maten i sommar: Skivade, solmogna kvisttomater med härlig syra från syrad rödlök, och till det smulad salt fetaost. Ja, vi kan väl säga att det är mer ett tips & inspiration än ett knepigt recept :) 4 pers, 3 min Ingredienser 3 solmogna kvisttomater, skivade 100 g fetaost, smulad Syrad rödlök 1 st rödlök, skivad i tunna ringar 1/2 dl ättikssprit 1 dl socker 1,5 dl vatten Gör så här Syra helst rödlöken timmar i förväg. (Kanske redan på morgonen?) Om inte, så är det bra om löken iaf får dra i lagen ca 1 h innan servering. 1. Koka upp ättikssprit, socker och vatten i en kastrull, låt svalna. 2. Skala och skiva löken i tunna tunna ringar och lägg ner i en skål eller burk. 3. Häll över lagen, rör om och skruva på eventuellt lock. Låt stå, gärna i timmar. 4. Tvätta och skiva tomaterna, lägg upp på ett fat lite omlott. 5. Häll av spadet från rödlöken och fördela syrad rödlök ovanpå tomaterna. 6. Smula grovt över fetaosten, salta & peppra. Färdigt att servera! Lycka till med matlagningen, hoppas ni gillar detta tillbehör till grillningen ute i sommar. Stor kram Catarina