Hej finingar! Igår frossade vi i massa räkor och lyxade till det med lite löjrom också. Det var många som frågade efter min aioli, och den är sjukt enkel att svänga ihop. Sjukt god också 😋 Recept kommer här 🦐 Detta köpte jag till räkfrossan 1 surdegsbröd Räkor Löjrom Kalix Creme fraiche 32% rödlök, finhackad Snabb citronaioli (räcker till 3 pers) 1dl Hellmans majonnäs 1/2 riven vitlöksklyfta 1/4 citron (zest-rivet skal) Gör så här 1. Blanda samman ingredienserna till aioli’n. Smaka av och ställ svalt. 2. Finhacka rödlöken och lägg upp Creme fraiche och löjrom i skålar. 3. Lägg räkorna i en serveringsskål och skär upp surdegsbrödet. Servering Ställ fram allt på bordet och låt var och en plocka räkor, doppa bröd (och el räkor) i aioli’n, bygga sin egen löjromstoast mm. Så enkelt fixat & så sjukt gott!! Lätt att göra till många på nolltid 😍👌🏻 Tips tips, Kram ❤️