Jag bara älskar detta smör som påminner om riktigt Café de paris smör, som vi ofta gör på sommaren när vi grillar. Perfekt att göra och lägga i frysen så det finns till alla grillstunder. Receptet är enkelt och kommer här! 6-8 persIngredienser250g smör1 msk kapris, finhackad2 msk Bostongurka1/2 schalottenlök, finhackad1 vitlöksklyfta, riven1/2 dl finhackad persilja1 msk finhackad röd paprika1/2 tsk paprikapulver1,5 tsk curry1 msk dijonsenapflingsaltnymalen svartpepparGör så här1.Ta fram smöret och låt det mjukna något, ca 15 min i rumstemperatur räcker. 2.Finhacka, kapris, schalottenlök lök, persilja, och paprika. 3. Blanda samman smöret med allt hackat (kapris, schalottenlök, persilja och paprika), Bostongurka, riven vitlök, paprikapulver, curry och dijonsenap. Smaka av med flingsalt och lite nymalen svartpeppar. 4. Lägg smöret i smörpapper och forma till en lång "korv", lägg in i frys eller kyl och skär sedan upp i tjocka slantar innan servering.