Härlig start på ny vecka ♥ Här kommer ett tips på trevligt tillbehör som är gott till nästan allt. Välj bara protein och middagen är redo. Här kommer receptet på ett magiskt gott tillbehör! 4 port, 25 min Ingredienser 1 st blomkålshuvud 3 msk olivolja Gremolata 1 knippa persilja (ca 1 dl hackad persilja) 1 vitlöksklyfta 3 msk olivolja ½ citron, rivet skal från ½ tvättad ekologisk citron citronsaft, efter smak salt nymalen svartpeppar Topping Riven parmesan Gör så här 1. Sätt ugnen på 200 grader varmluft. 2. Ansa och skär blomkålen i skivor, ca 2 cm tjocka. Det blir några fina skivor som håller ihop, men resten rasar sönder, och det gör såklart inget. Allt skall användas! 3. Lägg upp blomkålen på en plåt (jag använder bakplåtspapper på plåten). Ringla över olivolja och strö flingsalt över. Sätt in i ugnen och låt rostas 25 min. Gör under tiden Gremolata 1. Hacka persilja och vitlök fint. Lägg i en skål och riv över citronzest (citronskal). Ringla över olivolja och droppa lite citron över. Smaka av och smaka upp med salt, nymalen svartpeppar och ev med citronsaft. Ta ut den rostade blomkålen från ugnen och ringla på gremolatan. Avsluta med att riva parmesan över. Servera som tillbehör till kött, fisk & fågel