Alltså Wow!Gjorde detta tilltugg här om dagen och mina gäster hade ett stort leende på läpparna när vi åt. Så gott, och faktiskt himla enkelt att svänga ihop. Ni måste testa, receptet kommer här! 8 bitar, 20 minIngredienserGyozachips8 gyozablad1-2 dl rapsolja att fritera i saltSnabb kimchi1/3 huvud kinakål3/4 dl Kimchi base (Kimchi chilisås)1 cm färsk ingefära, riven1/3 lime, pressadMiso-& Soja majonnäs3/4 dl majonnäs (Hellmans)1/2-1 tsk vit misopasta1/2-1 tsk japansk sojaOxtartar150g oxfilé, svensk1/2 tsk rostad sesamolja1/2 msk kallpressad rapsolja1 tsk japansk sojaNymalen svartpepparflingsalt1 näve finskuren salladslök el gräslökToppingRostad lökKoriander Rostade sesamfröGör så härGyozachips1. Hetta upp oljan till 165-170 grader i en kastrull. 2. Klipp gyozabladen till mindre rundlar för att det skall bli ett mindre tilltugg. Ca 5 cm i diameter räcker. 3. Lägg ner ett blad i taget och fritera tills gyllene och krispig. Ta upp, salta lätt och lägg på ett fat med hushållspapper. Snabb kimchi1. Strimla kinakålen, lägg i en burk. 2. Tillsätt Kimchibase (Den köper du i asiatisk livsmedelsbutik)3. Riv i ingefäran och pressa i lime. Blanda om och stänk locket, ställ i kyl. Miso-&sojamajonnäsBlanda samman ingredienserna till majonnäsen, lägg i spritspåse och lägg in i kylen. Oxtartar1. Skär köttet i lövtunna bitar, hacka sedan ned smått och fint till tartar. 2. Lägg i en skål och tillsätt, sesamolja, kallpressad rapsolja, soja, salt, nymalen svartpeppar och finskuren salladslök. Blanda samman och smaka av. Ställ i kyl. Tillbehör/ToppingRosta sesamfröns i en torr panna tills gylleneSkär ned koriandern fintServeringLägg en rejäl sked med tartar på varje gyozachips, ringla över majonnäs och lägg lite kimchi uppe på. (Räcker med ca 2 salladsbitar på varje tilltugg)Toppa rikligt med rostad lök och finskuren koriander. Servera direkt!