Kan man någonsin tröttna på goda härliga snittar? Nä, tänkte väl det :) Här kommer ett tips på en härlig kombination där den söta vita persikan möter den salta, krämiga chèvreosten. Där crunch'et kommer från den lilla spröda crostinin undertill, och den nötiga härliga smaken från pinjenötterna. Toppat med "blommig" smak av honung. Ja ni kan tänka er va? ♥ Här kommer ingredienslista! 5 min, 8-10 snittar Ingredienser 8-10 st crostini 8-10 st skivor "mini chèvre", liten rulle (med eller utan kanter - efter smak) 1 vit persika pinjenötter honung flingsalt Dekoration färska örter Gör så här 1. Lägg ut crostini på ett serveringsfat. Lägg på en chèvreskiva på varje. 2. Skiva halvmånar av den vita persikan, lägg uppe på. 3. Ringla över lite honung, strö över lite flingsalt och toppa med pinjenötter. Servera tilltugget relativt tätt inpå :) Servera till ett glas mousserande! Önskar er ett trevligt mingel ♥ Kram Catarina