Smörstekt surdegsbröd i botten, krämig getostkräm, bresaola (el parmaskinka såklart) toppad med lite god olja. (Den man gillar!) Jag älskar valnötsolja som finns i välsorterade matbutiker. ♥ 10-12 snittar (eller det beror såklart på hur stora/små man gör), 15 min Ingredienser 1 surdegsbröd (som man skär i mindre fyrkanter) 100 g chèvre (mini utan kant som ligger i paket) 1,5 dl crème fraiche 34% 1 krm salt nymalen svartpeppar efter smak 10-12 skivor bresaola (eller 5-6 st parmaskinks-skivor som man kan dela på hälften) Dekoration rostade pinjenötter (torrostade i en stekpanna på medelhög värme tills lite gyllene) olja, valfri (ört, oliv, valnöt, citron, eller annan du gillar) - att ringla över flingsalt, att strö över färsk timjan Gör så här 1. Blanda samman chèvre & crème fraîche till en slät kräm, smaka upp med salt och peppar. Lägg i en spritspåse. 2. Skär surdegen i mindre fyrkanter och stek i en panna i en rejäl klick smör på båda sidor. Tills rostade! Ps. Vill man så kan man lägga brödbitarna på en plåt med bakplåtspapper, pensla på olivolja och ställa in i ugnen på 200 grader i ca 5 min tills de blir gyllene och krispiga. (Går lika bra om man hellre vill göra så, lätt som en plätt.) 3. Lägg upp brödbitarna på ett serveringsfat. Spritsa på getostkräm, lägg på en bit bresaola el parmaskinka och toppa med rostade pinjenötter, lite ringlad olja, färska örter (timjan) toppat av lite flingsalt. Redo att avnjutas :) Makalöst gott!