Alltså... Kan ni tänka er en lyxigare dipp?! Ett måste att bjuda dina gäster på om du inte tidigare provat. Receptet kommer här! 6-8 pers Ingredienser 1 påse Lantchips (dill, gräslök & gräddfil eller lättsaltade) Dipp 2 dl crème fraiche 34 % 50g philadelphia 1/2 finhackad rödlök 1/2 citron, rivet skal 1/2 -1 tsk dill, finhackad salt & svartpeppar efter smak 80 g löjrom (eller annan rom) Gör så här 1. Finhacka rödlöken. 2. Blanda samman crème fraiche, philadelphia och blanda i den finhackade löken. (Alt toppa med den sedan.) 3. Riv i citronskal från en halv citron. 4. Hacka dillen fint och blanda i, smaka upp med salt & nymalen svartpeppar. 5. Häll upp dippen på ett halvdjupt fat, ställ svalt. Skeda sedan på löjrommen precis innan servering och dekorera med lite dill! Krispiga lantchips, denna underbara dipp & ett glas bubbel... MAGI! Galet gott. Love it! Detta måste ni verkligen göra till nästa helg eller bjudning. ♥