Nu är det verkligen hög tid för mingelfester. Då vill jag ge er ett tips på färskostfyllda minipaprikor som är ett toppenbra vegetariskt & glutenfritt alternativ, eftersom många snittar ofta görs på någon form av "brödbas". Detta är superenkelt att slänga ihop, och det är magiskt gott – verkligen! Här kommer receptet ♥ ca 14-16 paprikasnittar, 15 min Ingredienser 7-8 st minipaprikor 200 g Philadelphiaost 1 salladslök, finstrimlad (normalstor-liten) 1/2 grönt äpple, finstrimlat – gärna Granny Smith 8-12 valnötter, hackade 1 tsk finhackad färsk timjan salt & nymalen svartpeppar efter smak Gör så här 1. Blanda samman ingredienserna till färskostkrämen. Smaka av och smaka upp med ev salt & nymalen svartpeppar. 2. Tvätta och dela minipaprikorna på längden. Ansa, ta bort det gröna och om det finns lite kärnhus. (Det brukar inte finnas så mkt kärnhus i dessa små.) 3. Lägg en lagom sked röra i varje paprikahalva och dekorera med färsk timjan, lite hackade valnötter och en äppelskiva. Enkelt, fräscht & så gott!! Färskoströran går att förbereda flera timmar innan. Men preppa paprikorna ganska nära inpå de skall bjudas på ♥