Lyx på 10 min i helgen? Detta är ju bara helt fantastiskt gott. Och enkelt att fixa till många. Magi magi magi! Ni måste testa och bjuda in era vänner på lite mingel ♥ 6-8 pers, 10 min Ingredienser 200 g chèvreost utan kant 1,5-2 dl crème fraiche 34 % 1 nypa salt 2 msk pinjenötter, rostade i torr panna 1 msk honung, flytande Surdegsbaguette, uppskivad & rostad i ugn 1 msk rosmarinolja (eller oliv) Gör så här 1. Mixa samman chèvreost & crème fraiche med stavmixern till en krämig konsistens. 2. Bred ut på en tallrik eller uppläggningsfat. (ställ svalt) Sätt ugnen på "grill" 220 grader. 3. Skiva upp surdegsbaguetten i önskat antal skivor. 4. Pensla brödskivorna med rosmarinolja och strö över lite flingsalt. 4. Lägg brödet på bakplåtspapper i ugnen och rosta tills gyllene 2-3 min. (Håll koll) 5. Rosta pinjenötterna i en torr panna tills de blir gyllene. Fördela över chèvrekrämen. 6. Ringla över honung över krämen och toppa med flingsalt & färska örter. 7. Servera direkt när brödet precis är rostat. Lycka till ♥