Tips för helgens festligheter! Vi ÄLSKAR tilltugg, eller hur? :) Detta älskvärda tilltugg är ett måste för er att testa hemma. Magi magi magi! Enkelt, kul & bara fasansfullt gott. Och med brännaren i handen imponerar du starkt på dina vänner. ;) 10 snittar, 10 min Ingredienser 140 g chèvre (liten rulle från typ Kolibri) 10 crostini eller 10 skivor surdegsbaguette 2-3 färska fikon 1-2 msk farinsocker Behövs: En brännare Gör så här Skiva upp osten och fikon i önskade tjocka skivor. Lägg på en skiva fikon på brödet (crostini el surdegsbaguette), sedan en skiva chèvrerost och till sist toppat med farinsocker. "Bränn av" sockret så att det får smälta och karamelliseras, men utan att brännas! Bränns det får ni en bismak och helheten blir inte den samma. Sockret skall smaka karamell och bli knaprigt. Det skall möta den syrliga & krämiga osten som fräschas upp av det färska fikonet. Toppa med en bit färskt fikon och ev färsk timjan och servera gästerna direkt! Smakligt Tilltugg :)