Perfekta vegetariska tilltugget för alla 💚 Så enkelt och så gott!!Receptet kommer här 👇🏻♥️ 4 pers, 20 minIngredienser Wontonchips1-2 dl rapsolja8-12 wontonblad, alt gyoza (finns i frysen i asiatiska butiker) = dumplingdeg i arkFlingsaltCitronkräm100g Philadelphia 1/2 dl smetana (el créme fraiche)1 citron, rivet skal Nymalen svartpeppar30-50g tångromToppingFinskuren gräslök Gör så här1. Hetta upp olja i en kastrull till 165-170 grader och fritera bladen hastigt tills de blir gyllene chips. Lägg upp på fat med hushållspapper och salta lätt. (formen på wontonchipsen bestämmer du, jag klippte rundlar)2. Blanda samman ingredienserna till citronkrämen. (Mycket rivet citronskal) Den skall vara tjock och spritsbar. Smaka av med svartpeppar och lägg i en spritspåse. Förvara i kylen.3. Skär gräslöken fint. ServeringLägg ut wontonchipsen på uppläggningsfat. spritsa på citronkräm och toppa med tångrom och finskuren gräslök. Redo att serveras 🌟