Här kommer ett recept på en härlig spaghetti med köttfärssås, men.... helt utan kött! Vi måste ju dra ner lite på köttkonsumtionen, eller hur? Då är detta ett ypperligt alternativ. Bara att byta ut köttfärsen mot Quorn som finns i frysdisken. Receptet har ni här :) 20 min, 4 port Ingredienser 400 g spaghetti 300 g Quornfärs, 1 påse 1 gul lök, finhackad 2 burkar finkrossade tomater (gärna italiensk, lite finare sort) 1 vitlöksklyfta, stor 1-2 msk ekologisk grönsaksfond (el 1 -2 buljongtärningar) 1/2 dl rött vin 1/2 kruka färsk basilika, finstrimlad 1 nypa cayennepeppar salt, efter smak Nymalen svartpeppar Tillbehör 4 msk smetana (syrad grädde, el crème fraiche) 50 g riven parmesan Färsk basilika Gör så här Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Fräs finhackad lök i någon matsked olivolja. Tillsätt Quornfärsen och låt fräsa samman en stund (ca 2 min på medelhög värme). Häll över två burkar finkrossade tomater och pressa i en stor vitlöksklyfta. Tillsätt grönsaksfond och rött vin. Låt puttra ihop. Hacka i färsk basilika och smaka upp med cayennepeppar, svartpeppar och salt. Tvinna upp spaghetti och ställ snyggt på en tallrik. Skeda på Quornfärssås och lägg på en msk smetana eller crème fraiche på toppen. Toppa till sist med massa riven parmesan och en kvist färsk basilika! Dra något varv med svartpepparkvarnen över och servera direkt! Smaklig spis!