Sponsrat inlägg, I samarbete med Quorn Har jag äntligen tillagat mina första, "för mig" vegetariska tacos! Har aldrig haft en tanke att testa detta förut. Men det är verkligen SÅ gott. Det känns lite bättre i både kropp och själ när man vet att det man inte äter kött. Lätt för magen att ta hand om också. Här kommer receptet! 4 pers, 20 min Ingredienser 300 g quornfärs, 1 påse 1 påse tacokrydda 1/2-1 dl vatten (Alternativt, egen blandning kryddor av spiskummin, paprikapulver, chilipulver, oregano, socker & salt) Chunky guacamole 3 avokado, urkärnade 5-6 cocktailtomater, hackade 1/2 pressad liten vitlök 3-4 droppar limejuice salt Chipottlefräst majs 1 burk majs (à 140g) 1 tsk chipottlepasta (finns i tacohyllan i butikerna) Tillbehör Salladsblad (om man vill skippa bröd) Mjuka tortillabröd Nachos Gräddfil Rödlök Riven ost tacosalsa (Jordnötter är SÅ gott som tillbehör till tacos) (Koriander) Gör så här 1. Börja förbereda alla tillbehör så att det är klart och finns tillgängligt. 2. Gör i ordning guacamolen. Mosa avokadon grovt och vänd i hackade cocktailtomater, pressad vitlök, några droppar limejuice och salt. Smaka av och ställ svalt. (Droppa lite limejuice över så blir inte avokadon brun.) 3. Fräs quornfärsen i en rejäl klick smör tills den tinat helt och är mjuk. Häll på taco-kryddblandningen och rör ihop. Tillsätt sedan vatten så att färsen blir krämig. 4. Fräs majsen i en panna med lite smör och chipottlepasta och salta lite lätt. Servera din dina Quorntacos med salladsblad, mjuka tortillas, nachos och dessa härliga tillbehör. Lika goda tacos, fast inte tillagat med köttfärs :) Love it!! Nästa fredag när vi äter tacos hemma, tänker jag göra det på quorn igen! Sponsrat inlägg, i samarbete med Quorn